Speel je een blaas- en/of slagwerkinstrument, woon je in de regio 043-045-046-0475 en zoek je nog een vereniging (erbij) , kom dan eens kijken op vrijdagavond tijdens een van onze wekelijkse repetities en kom de sfeer proeven tijdens en na de repetitie, grote kans dat je dan meteen wilt blijven. Bij ons voelt iedereen zich thuis!

De harmonie staat sinds 3 jaar onder leiding van dirigent Christiaan Janssen. Naast dirigent is Christiaan Janssen ook componist, neem maar eens een kijkje op zijn website:  http://www.janssenmusic.nl/.

Wat wij het allerbelangrijkste vinden voor onze vereniging, is het maken van mooie en uitdagende muziek. Dit is in onze ogen niet meetbaar, de reden dat we ook niet meer meedoen aan concoursen. Voor de muzikanten en het publiek staat de beleving van muziek voorop en daar voegt deelnemen aan wedstrijden niet veel aan toe. Een groot concert geeft net zoveel uitdaging.

Ook dragen wij  geen uniformen, omdat bij ons het individu telt. Natuurlijk hebben wij een dresscode, maar die wordt door de (jeugd)leden als prettig ervaren.

Harmonie St. Caecilia is een kleine gezellige vereniging, welke ook nog op een goed niveau muziek maakt met een aansprekend programma.

Speel je nog geen instrument, maar wil je (zowel jong als oud) graag een instrument leren spelen, dan ben je natuurlijk ook van harte welkom! Ook mensen die ooit een instrument hebben gespeeld en dit weer willen oppakken, de zogenaamde herintreders, zijn van harte welkom. Indien nodig wordt er voor een opleiding/instrument gezorgd.

Alle instrumenten zijn welkom!!

Repetitielokatie is Feestzaal Meetpoint aan de Beekstraat 7 te Schinveld.
Repetitietijd is iedere donderavond van 19. 45 uur tot 22.00 uur.