Vandaag, zondag 16 juli 2017, heeft de harmonie het laatste optreden vóór de zomervakantie verzorgd tijdens het Zoeëmer Flestival op de Bleekplaats te Schinveld. Tijdens dit concert konden de aanwezige toehoorders genieten van een mooi stukje muziek. Bestuur, dirigent en leden gaan nu genieten van een welverdiende vakantie.

Na de zomervakantie zullen op vrijdag 25 augustus de repetities weer beginnen, waar hard gewerkt zal worden aan de voorbereiding op het grote galaconcert, in het kader van het 110-jarig jubileum van de harmonie, op zondag 26 november 2017 in BMV “De Sjinskoel”, Kloosterlaan 7, 6451 EN te Schinveld.

Mocht je na de zomervakantie een keer een repetitie willen komen bezoeken, kom dan gerust eens een kijkje nemen op vrijdagavond in Feestzaal Meetpoint te Schinveld. Nieuwe leden zijn van harte welkom (nieuwe leden gezocht) !

Wij gaan nu genieten van een welverdiende zomervakantie.

Bestuur, dirigent en leden van harmonie St. Caecilia Schinveld wensen iedereen een mooie zomer en een hele fijne vakantie en hopen velen van u te mogen begroeten tijdens ons galaconcert !