HET CONCERT IS UITVERKOCHT!!

Op zondag 26 november 2017 voeren wij, Harmonie St. Caecilia Schinveld,  u mee naar de wereld van romantiek en opera.

Net als de bekende “Casanova” willen wij u deze middag verleiden door onze passie: de passie voor muziek!

Laat u betoveren door de melancholische klanken van de cello, bespeeld door Bert Maesen. De solocello vertolkt de illustere persoonlijkheid van Giacomo Casanova.

In een unieke compositie van Johan de Meij wordt in acht muzikale tableaus het kleurrijke leven van Casanova muzikaal uitgebeeld. Dit werk wordt uiterst zelden uitgevoerd en is een primeur voor onze regio.

Daarnaast kunt u genieten van de gouden kelen van operakoor Vocaal Totaal uit Brunssum o.l.v. Annemie Vallino-Ravetta. Zij zullen onder begeleiding van onze Harmonie bekende operawerken van Rossini en Verdi ten gehore brengen.

Verder zult u versteld staan van het virtuoze spel van Harmonie St. Caecilia o.l.v. Christiaan Janssen. Met verrassende maar aansprekende muziekwerken completeren zij dit spektakel vol Liefde, List en Bedrog.

Dit unieke programma wordt u aangeboden door Harmonie St. Caecilia Schinveld in het kader van hun 110-jarig bestaan. Plaats van handeling is de BMV de Sjinskoel aan de Kloosterlaan in Schinveld. Aanvang 15.00 uur. Zaal open om 14.30 uur.

Voor deze onvergetelijke middag hoeft u niet ver te reizen en ook niet diep in uw buidel te tasten, dus reserveer deze datum in uw agenda! Kaarten in de voorverkoop ad € 12,50 (aan de kassa € 15,00) zijn verkrijgbaar op de volgende voorverkoopadressen:

ZEN Bloem en Kado, Wilhelminaplein 3 te Schinveld

Vocaal Totaal, Groeneweg 1 te Merkelbeek