Op zondag 23 juli 2017 organiseerde WSV De Grenslopers uit Schinveld de inmiddels bekende Schinveldse Bossentocht. De ruim 500 deelnemers konden kiezen uit afstanden van 7, 14 en 21 km. Startlocatie was Feestzaal Meetpoint. Op een enkel buitje na was het ideaal wandelweer.

Leden van de harmonie verzorgden tijdens de wandeltocht wederom de catering in zowel Feestzaal Meetpoint als op de rustlocatie, Nonke Buusjke. De deelnemers konden genieten van heerlijke vlaai, koffie, thee, frisdrank, broodjes en soep.

De harmonie verzorgt 2 keer per jaar de catering bij wandeltochten van WSV De Grenslopers. Voor de leden is dit altijd een leuke activiteit, die de onderlinge band tussen de leden, welke reeds erg goed is, alleen maar ten goede komt. Een hoop leden melden zich dan ook altijd aan voor deze activiteiten.

Op de locatie Nonke Buusjke werd ook de nieuwe banner van de harmonie gepresenteerd.

Hieronder enkele foto’s van deze gezellige dag: