Op zaterdag 18 november 2017 vierden wij ons 110-jarig jubileum tijdens de jaarlijkse feestavond. In zaal Meetpoint werden eerst onze jubilarissen in het zonnetje gezet:

• Ger Gebben, 50 jaar lid
  • Nancy Thoen, 25 jaar lid
  • Har Delissen, 12 1⁄2 jaar lid
  • Caspar Delissen, 12 1⁄2 jaar lid
  • Petra Keulen, 12 1⁄2 jaar lid
  • Noortje Keulen, 12 1⁄2 jaar lid
  • Karin Spaas, 12 1⁄2 jaar lid
  • Charlotte Daemen, 12 1⁄2 jaar lid

Daarna volgde een druk bezochte receptie. Tijdens deze receptie werden we verrast door door een bezoek van de wethouders. Ger Gebben (60) uit Amstenrade heeft de gemeentespeld van de Gemeente Onderbanken ontvangen. De onderscheiding werd hem zaterdagavond uitgereikt door wethouder Rens Evers. De geboren Schinveldenaar is daar 50 jaar lid van. De harmonie werd hem met de paplepel ingegoten; hij groeide op in een gezin waarvan de ouders èn de 4 kinderen actief waren bij de harmonie. Hij speelde eerst klarinet, daarna alt-klarinet en vervolgens fagot. In die halve eeuw heeft Ger alle grote successen van de harmonie meegemaakt. Tegenwoordig is hij niet alleen muzikant maar helpt ook bij diverse andere verenigingsactiviteiten. Naast Harmonie St. Caecilia is Ger Gebben ook actief bij Harmonie Concordia Brunssum en de Concertband Maasmechelen. “Als muzikant en verenigingsman bent u een voorbeeld voor de andere leden”, aldus wethouder Rens Evers in zijn toespraak.

Het damescomité verraste ons met een prachtige geldelijke bijdrage die op een creatieve wijze was ingepakt. Na de receptie werd er nog tot in de kleine uurtjes gefeest en werden we verwend met allerlei lekkernijen. Kortom; het was een meer dan geslaagde avond!

Klik hieronder voor de foto’s van deze avond: