Trots mogen wij u mededelen dat Feestzaal Meetpoint, onze thuislocatie voor de repetities, zich voor het seizoen 2017-2018 heeft aangemeld als jaarsponsor van onze harmonie.

Hebt u binnenkort iets te vieren? Een verjaardagsfeestje, bruiloft of babyborrel? Of bent u voor uw bedrijf op zoek naar een geschikte locatie voor een vergadering of workshop? Zoekt u met uw muziekgezelschap een ruimte voor een repetitie of een concert?

Wilt u na een uitvaart rustig kunnen genieten van een uitgebreide koffietafel, of bent u op zoek naar een locatie om op een passende wijze afscheid te kunnen nemen van u geliefde?

Voor al deze gelegenheden is Feestzaal Meetpoint de locatie! Een zaal waar u uw gasten in een mooie, sfeervolle omgeving kunt ontvangen.

Behalve koffietafels, van standaard tot luxe, verzorgen zij ook lunches, diners, warme en koude hapjes en warme en koude buffetten. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Met hun jarenlange ervaring in de dienstverlening en hun vriendelijke en professionele service zullen zij er alles aan doen om uw ervaring bij hen tot een onvergetelijke te maken.

Heeft u ook interesse om onze vereniging te sponsoren, neemt u dan contact met ons op via het contactformulier op onze website.